miércoles, 29 de octubre de 2008

L'ós Bru

Porto dies capficat en una de les notícies més reaccionaries que he sentit en molt de temps, una d'aquestes notícies que replanteja les incoherències de la vida quotidiana.

Una notícia micro que explica lo macro (crisis i tonteries semblants)


Un caçador es atac per un ós, fins aquí tot bé, no passa res vas al bosc i lógicament et pot atacar un òs, ens hem criat amb un imaginari a on el bosc doncs hi passaven moltes coses màgiques i està habitat de coses i éssers més difícils de trobar al bosc d'asfalt. Doncs ara tots preocupats perquè un caçador (atenció a l'ofici de l'home en qüestió) ha estat atacat per un animal colonitzador (una espècie que han reintroduït) i millor acabar amb ells que ademés són animals que es dediquen a menjar-se els ramats, etc...


Més o menys vindria a ser això amb les meves paraules i llavors jo conclueixo:

- Els ossos actuen. Això els dona vitalitat, sabem que no estan morts, ja es molt

- Seguim creient que anar al bosc es com anar a un camp de golf, jo no tinc res en contra la caça, més que res la desconec i espero desconeixe-la per molts anys. I ens creiem que ens podem queixar al servei d'atenció al bosc perquè ens hem fet mal a les instal.lacions.

- Els ossos estàn molt bé tenir-los de "pelux" (no tinc idea de com s'escriu) però molt arriscat tenir-los de veritat.

- En breu hi haurà mobilitzacions en contra de l'ós de la mateixa gent que tindràn un gran currículum de reivindicacions: van sortir pel no a la guerra, van sortir en contra les acusacions es feien a Michael Jackson i ara toca lo de l'ós.

- Les autoritats tenen que ficar uns cartells als ossos de que poden matar, o com en aquest últim cas perjudicar greument la salut. Però això si, siguem coherents i fiquem-li també el cartell al caçador.

Loves Bears Rules

1 comentario:

Albert Recasens dijo...

Totalment d'acord!
No cal afegir-hi res mes!